Yooka-Laylee and the Impossible Lair PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

07.06.2019 17:46 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Playtonic Games, Yooka-Laylee'nin devam oyunu Yooka-Laylee and the Impossible Lair'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. Bu yıl içinde çıkacak.
 
Yooka-Laylee and the Impossible Lair'da oyuncular 2D seviyelerde çeşitli platform unsurlarını geçmeye çalışırken 3D bir dünyada keşif yaparak bulmacaları çözmeye ve meydan okumaları tamamlamaya çalışacak. 

Oyun hakkında daha fazla bilgi 11 - 13 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek E3 2019 etkinliğinde paylaşılacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yooka-Laylee and the Impossible Lair Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playtonic Games Dağıtıcısı: Team17 Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler