Yoshinoro Ono: Darkstalkers Henüz Ölmedi

22.07.2011 08:41 Alkan Adakaner


 
   Capcom'un Comic-con'daki sunumu sırasında yeni bir Darkstalkers oyununun ilk ipuçları verildi. Street Fighter serisinin yönetmeni de olan Yoshinori Ono, DarkStalkers'ın ölmediğini söyledi.
 
   Ünlü Japon firmanın sunumu sırasında yukarıda görebileceğiniz yazı dev ekranlarda gösterildi. Tabi bunun dışında herhangi bir açıklama yapılmadı, ama Ono'nun salonda bulunanlara oyunu geliştirmek için ellerini ceplerine atmalarını söylemesi komikti. Capcom henüz Darkstalkers'ın yeni oyunu için onay vermemiş olabilir, ama Yoshinori Ono'nun bu konuda çok istekli olduğu kesin.
 
    Bu arada Capcom’dan Wes Phillips, Twitter hesabından yaptığı açıklamada firma olarak yeni bir Darkstalkers oyunu duyurmadıklarını, ancak Ono'nun geleceğe yönelik bir ipucu vermiş olabileceğini söyledi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler