YouTube'a Oyun Darbesi

10.12.2013 23:20 Samet Konuksal


    Dünyanın en büyük internet sitelerinden YouTube, oyuncular tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Geçtiğimiz günlerde site adına bir söylenti çıkmış ve bu söylentide bazı şirketlerin oyunlarıyla ilgili her türlü içeriğin video olarak yayınlanmasına yasak koyacağı söylenmişti. Görünüşe göre bu söylenti doğruymuş.
 
    Gelen haberlere göre YouTube, geçtiğimiz saatler itibariyle Let's Play kanallarına bu uygulamayı yapmaya başladı. Bundan sonra YouTube kanalları, oyun yayıncılarının izni olmadan oyunlarla ilgili herhangi bir video yayınlayamayacaklar. İlk söylentiyi çıkaran sitenin haberine göre bunun altında ilginç bir neden yatıyor. Habere göre bu yayıncılar, Let's Play kanallarındaki oynanış videolarını korsan oyunla bir tutuyormuş. (Bu kısım sadece bir söylentiden ibaret)
 
    theRadBrad isimli kanalın yayınladığı e-posta görseline bakarsak listede Electronic Arts(Dead Space 3), Warner Bros(Batman) ve Konami(Silent Hill) gibi isimler yer alıyor. Bu uygulama sadece küçük çaplı kanallara yapılmıyor. Machinima ve Total Biscuit gibi YouTube devlerinin Twitter hesaplarına bakarsak kendileri de aynı dertten muzdarip.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler