YouTube'da Yılan Oynayın

25.07.2010 12:55 Gökhan Yılmaz

 
     Google'ın Pac-Man logosu ile oyunun oynanabilir bir versiyonunu kullanıcılara sunduğunu hatırlıyorsunuz sanırım. Binlerce insan Google sayfasına arama yapmaya girip dakikalarca Pac-Man oynamıştı. Böylece Google, bu şekildeki mini oyunların da aslında ne kadar eğlenceli olabileceğini göstermişti.
 
     Benzer bir mini oyun da YouTube videolarında ortaya çıktı. Çoğumuzun cep telefonlarda rekorlar kırdığı Yılan oyununu artık YouTube videolarında da oynayabiliyorsunuz. Yeni video oynatıcı güncellemesinden sonra eklenildiği düşünülen bu ufak sürpriz daha yeni yeni ortaya çıkıyor. Yapmanız gereken, videoları kendi sayfasında açmak ve video kısmına tıkladıktan sonra klavyeden sol ok tuşuna basılı tutmak. Kısa bir süre sonra videoların yüklendiği anda ortada gösterilen simgeden oluşmuş bir yılana sahip olacaksınız ve isterseniz videoyu yürütürken, isterseniz de durdurarak Yılan oynayabileceksiniz.
 
     Unutmayın video oynatma penceresi aktif olmalı yani videoda ok tuşları ile atlama yapabiliyor olmanız gerekiyor. Eski rekorlarınızı yenilemek istiyorsanız kenarlara çarpmamaya da dikkat etmelisiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler