Youtubers Life 2 Oynanış Fragmanı

03.07.2021 10:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Simülasyon oyunları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Youtubers Life için yeni bir devam oyunu daha yakın zamanda piyasaya sürülecek. Youtubers Life 2 için de yeni detaylar ve oynanış görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
Kendi kanalınızı açın ve kanalınıza hangi içerikleri ekleyeceğinize karar verin: popüler video oyunları, doğaçlama yayınlar, profesyonel değerlendirme videoları... 

En iyi içerikleri oluşturmak için kartları toplayarak her video ve durum için en uygun tepkileri seçin.

İlk abonelerinizi ve izlenmelerinizi kazanmak için kaliteli videolar kaydederek, düzenleyerek ve yayınlayarak kısa zamanda para kazanın.  
 
Şehrin her köşesini keşfedin! Yolculuğunuz sırasında videolar çekerek veya Instalife'ta fotoğraflar paylaşarak popüler trendleri yakalayın. Çektiğiniz videolarla özel ödüller kazanmak için gizli bölgeleri, ikonik karakterleri ve yeni görevleri keşfetmek üzere şehrin her köşesini araştırın.

Şehir Merkezi, Belediye ve Liman bölgesini içeren üç ana semtte keşfedilecek çok fazla yer var: mağazalar, sinema, spor salonu ve hatta bir disko. Harika içerikler oluşturmak için her bölgede yeni gündem konuları bulun. 
 
Oyunun Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, MacOS, Klasik Mac OS'a çıkış yapması planlanıyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler