Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu'na 2017'den Bu Yana Eklenen İlk Canavar Tipine Merhaba Deyin!

28.07.2023 19:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG)’nun yeni booster seti Duelist Nexus’un çıktığını duyurdu. Yeni güçlendirici set, Cyberse canavarlarının Starter Deck: Link Strike'a gelmesinden bu yana Yu-Gi-Oh! TCG’ya eklenen ilk canavar Türü olan Illusion (İlüzyon) canavarlarını sahaya çıkartıyor.
 
İllüzyon canavarları savaş alanında yenilemedikleri gibi diğer canavarları da savaşta yenemezler ama bunun yerine onlara başka şekillerde zarar verirler.Örneğin İllüzyon canavarı Nightmare Magician savaştığı diğer canavarların kontrolünüze geçmesini sağlar ya da bir canavar saldırırsa sahadaki herhangi bir başka kartı yok edebilir.
 
 
 
Duelist Nexus core booster’lara ilk kez Quarter Century Secret Rare kartları da getiriyor. Yu-Gi-Oh! kart oyununun 25. Yılına istinaden toplam 25 kart Quarter Century Secret Rare olarak satışa sunulacak.
 
Duelist Nexus anime serisi Yu-Gi-Oh! 5D'den ilham alan yeni kartlar ayrıca Infernoble Knights ve Dinosaur kartlarıyla yeni bir Dünya Prömiyeri temasına da sahip dopdolu bir set.
Tüm set 49 Common, 26 Super Rare, 14 Ultra Rare ve 10 adet de Secret Rare kart içermekte. 24 kart ayrıca Quarter Century Secret Rare olarak mevcutken sadece 1 tane çok özel kart ise Quarter Century Secret Rare olarak setteki yerini alıyor.
 
Daha fazla bilgi için adres: https://www.yugioh-card.com/eu/product/duelist-nexus/
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
YU-GI-OH! Duel Links Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Kart Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler