Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyununda The Legends of Crystal Beasts'i Keşfedin!

30.09.2022 13:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU için Structure Deck: Legend of the Crystal’ın çıktığını duyurdu.
 
Bu Yapı Destesi, Yu-Gi-Oh! GX animasyon serisinden sevilen bir temaya yeni bir heyecan katıyor! İlk olarak Force of the Breaker'da çıkış yapan Jesse Anderson'ın Kristal Canavarları birçok yeni kartla geri dönüyor. Bu kartlar arasında 11000 ATK'ya ulaşabilen, alanı temizleyen ve sürgün edilmiş “Crystal Beast” canavarlarınızı o ölümcül son darbe için serbest bırakabilen Rainbow Dragon’ın Füzyon Canavarı yeni formu da var.
 
 
 
Crystl Beasts ve Rainbow Dragon’a aşina olmayan hayranlar, bu Yapı Destesinin çıkışına hazırlanırken Speed Duel GX: Duel Academy Box ile temel bilgileri öğrenebilirler.
Structure Deck: Legend of the Crystal Beasts 46 kart ve 3 Token Kartı içeriyor. Buna 5 Ultra Rare Kart, 1 Super Rare Kart, 40 Common Kart ve çeşitli nadirliklerde 3 Token Kartı ile 1 Çift Taraflı Deluxe Oyun Matı/Düello Rehberi dahil.
 
Daha fazla bilgi için adres: https://www.yugioh-card.com/
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler