Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunundaki Efsanevi Yaratıkları Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz

29.05.2021 02:09 Gazali Çetinkaya

 
Yazı birbirinden özel Summon’larla kutlamaya hazır mısınız? Bu haziran, Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNUNDA (TCG) köklerine dönüyor ve tüm zamanların en iyi yaratıklarını yeniden elden geçiriyor.

Ayın ilk booster seti Yuma’nın Yu-Gi-Oh! ZEXAL Number 39: Utopia’sınınve Akiza’nın Yu-Gi-Oh! 5D’sBlack Rose Dragon’ununyeni versiyonları. Ayrıca Slifer the Sky Dragonve Obelisk the Tormentor’un güçlerini arkasına alan Mısır Tanrısı Kartları, oynamaya hazır iki Destede geri dönüyor. Bu yazın turnuva ödülü kartlarında bile klasik kartların yenilenmesini görmek mümkün. Örneğin Uzaktan Düellolar (Remote Duels) karşılaşmalarındaki büyük Ultimate Rare’ler arasında “karanlık” varyant görseliyle Zane'in Cyber Dragon’u yer almakta.
 
Destelerinizin gücünü Lightning Overdrive booster setiyle katlayın! Turnuva Düellocuları, Drytron Mu Beta Fafnirve Diviner of the Herald gibi geçen aralık ayında çıkış yapan Genesis Impact’in turnuvalarda rüzgâr gibi esen Drytron Destesine gelecek yeni kartlar içermekte. Dogmatika hayranları yeni Ritual Monster ve Ritual Spell kartlarına merhaba deyin. Rekabetçi Düellocuların gözü Dark Honest gibi kartlarda olsun. Ayrıca Blazing Vortex’ten Springans ve War Rock gibi popüler oyun temalarının yanı sıra Sunavalon ve Sunvine canavarlarına destek geliyor.

Daha sonra, Düello tarihinin en çılgın yeniliklerine hazır olun! Ruddy Rose Dragon Akiza'nın Yu-Gi-Oh! 5D’s’deki Black Rose Dragon’una yeni bir 10. Seviye retrain. Bu yeni versiyon oyun sahasındaki her şeyi yok etmekle kalmıyor her iki Düellocunun da kart mezarlığındaki tüm kartları da banish ediyor. Bir destruction etkisine onunla karşılık verin ve orijinal Black Rose Dragon’u çağırın. Yu-Gi-Oh! ZEXAL hayranları Yuma’nın Number 39: Utopia’sının yeni versiyonu olan Dragonic Utopia Ray’i kapmak isteyecekler. Bu yepyeni Xyz kartı destenizdeki “ZW” canavarları alıp, güçlerini kullandıktan sonra Xyz materyallerden kurtulup rakibinizin tüm etkilerini (effect) ortadan kaldırıyor. Magistus teması Rilliona, the Magistus of Verre ile boost alırken Spirit Charmer fanlarını Lyna, the Light Charmer’ın yeni Link Monster versiyonu bekliyor.Yaz kutlamalarında soğuk rüzgarlar estirmek içinse sezonun yeni sürprizi, Live?Twin Ki-sikil.

Lightning Overdrive 3 Haziran’da 100 yeni kart, 50 Common, 26 Super Rare, 14 Ultra Rare ve 10 Secret Rare’le geliyor. 29-30 Mayıs tarihlerinde Lightning Overdrive paketlerini ilk açanları ise Lightning Overdrive Premiere! Event!‘inde birbirinden ilginç sürprizler bekliyor! En az Resmi Turnuva Katılımcısı Dükkanlardan birinden en az 5 paket alın ve stoklarla sınırlı, aralarında Dragonic Utopia Ray gibi kartlar olan bir Field Center kartını kapın. Ayrıca Ultra Rare promo kartı ve Lightning Overdrive Oyun Matı gibi hediyeler kazanabileceğiniz çekilişlere katılın.

Bitmedi! Mısır Tanrısı (The Egyptian God) Desteleri hem Slifer the Sky Dragon ve Obelisk the Tormentor’un güçlerini akıl almaz boyutlara taşıyor hem de oynamaya hazır bir şekilde geliyor. Her iki deste de yepyeni bir Quick-Play büyü kartı olan Soul Crossingin bir kopyasını içermekte. Bu kart Mısır Tanrınızın Tribute döngüsünde rakibinizin yaratıklarını Tribute etmenizi sağlıyor. Rakibinizin sefil kartlarını oyun alanından tamamen silin ve onlara güç kimdeymiş gösterin!

Egyptian God Deck: Slifer the Sky Dragonise Yugi’nin signature kartının yanı sıra Saldırı Puanlarını destekleyen bir sürü daha önce görülmemiş destekler içeriyor. Thunderforce AttackSlifer’in meşhur manevrasını Quick-Play büyü kartı olarak öne çıkarıyor ve Slifer the Sky Dragon’u kontrol ederken rakibinizin face-up tüm yaratıklarını yok etmenizi sağlıyor. Thunderforce Attack’i aktive edip dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz ama Main Phase’de kullanırsanız yok edilen yaratık sayısı kadar kart çekiyorsunuz. Unutmayın Slifer the Sky Dragon elinizdeki her kart karşılığında 1000 ATK/DEF kazanıyor! Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor, Kaiba's God kartının güçlü yanlarına oynuyor ve Obelisk’in ölümcül Fist of Fate’ine hükmetmenizi sağlıyor. Bir başka Quick-Play büyü olan bu kart karşıdaki bir Effect Monster'ın tüm yeteneklerine karşı duruyor, yok ediyor ve yeni efektler aktive etmesine de engel oluyor. Bu kart aynı isimdeki diğer yaratıkların yeteneklerine de karşı durduğu gibi, eğer Main Phase’de oynanırsa rakibinizin Spell ve Trap kartlarını da yok ediyor!
 
Hangi Egyptian God Card’ın sahanın en güçlüsü olduğu 17 Haziran’da Egyptian God Deck: Slifer the Sky Dragon ve Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor çıktığında belli olacak. Her bir Mısır Tanrısı destesi Deluxe Game Mat/Dueling Guide ve 32 Common, 4 Super Rare,ve 4 Ultra Rare içeren 40 kartla geliyor.

Peki ya Düello amacınız ne? Hazır olun, çünkü OTS Tournament Pack 16, yerel Resmi Turnuva Mağazanızdaki yeni ödülünüz! Bu özel setin booster’larını kazanma şansı için Uzaktan Düello turnuvalarında yarışın zira Forbidden Dropletve Cyber Dragon gibi kartları kazanmanın tek yolu bu! Virtual World ve Drytron fanları Drytron Delta Altais ve Virtual World Gate - Qinglong‘u destelerine ekleyebilirler. King of The Skull Servantsbile yeni bir folyoyla geliyor!

OTS Tournament Pack 16 10 Haziran'da yalnızca Resmi Turnuva Mağazalarında 13 Common, 10 Super Rare, ve 3 Ultimate Rare’den oluşan toplam 26 kartla geliyor! OTS Turnuva Paketleri, yalnızca bir turnuva ödülü veya katılım paketi olarak sunulmakta.

Yeni Lightning Overdrivekartlarınızı sıradaki Yu-Gi-Oh! Remote Duel Extravaganza!’da kullanmaya hazır olun! Evinizin konforunda Win-A-Mat, Speed Duel ve ATTACK OF THE GIANT CARD!! düellolarına katılın. 6 Haziran Pazar günü, Düellocular diğer Yu-Gi-Oh! fanlarıyla TCG Main Event’te kapışabilir. Yarışmanın en iyileri bir sonraki Yu-Gi-Oh! TCG Remote Duel Invitational Qualifier’da yer almaya hak kazanacak!

KONAMI’nin Organize Oyun (Organized Play) programları ve yeni Düelloculara nasıl oynayabileceklerini öğreten çeşitli fırsatları öğrenmek için www.yugioh-card.com/uk/events adresini ziyaret edin.
basın bülteni
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler