Yu-Gi-Oh! Master Duel, 50 Milyon indirmeye Ulaştı

29.11.2022 17:52 Mehmet Tandoğan

5 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'in çıkışından sadece dokuz ay sonra dünya çapında 50 milyon indirmeyi aştığını duyurdu.
 
- Steam sayfası
 
KONAMI, bu önemli gelişmeyi kutlamak için "50 Milyon İndirme Takdir Kampanyası" kapsamında tüm Düelloculara 1000 bonus Mücevher hediye ediyor. Düellocular, Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL kartlarını yerleştirebilecekleri çok özel bir kart koruyucu olan Five-Headed Dragon Koruyucusunun yanı sıra 1000 Mücevher bonusunu almak için şimdi oyuna giriş yapabilirler.
 
 
 
Bugünden itibaren yeni bir Gizli Paket de oyundaki yerini alıyor. "Alba Abyss", Fallen of Albaz'a dayalı kartları ve güçlü ejderhaları ortaya çıkaran Fusion Summoning efektlerine sahip. "Alba Abyss", Alba-Lenatus the Abyss Dragon, Albaz the Ashen ve Branded Banishment gibi Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'de ilk kez görülecek kartları da içermekte.
 
Daha fazla bilgi için oyun içindeki duyuruyu inceleyebilir ya da şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.konami.com/yugioh/masterduel
 
Yu-Gi-Oh! MASTERDUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) dijital versiyonudur. 4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000'den fazla kart, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.
 
Tüm dünyada 30 milyondan fazla indirilen Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! TCG'nin en kapsamlı dijital versiyonu olmayı sürdürüyor. Bu eğlenceli deneyim, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android'de ücretsiz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yu-Gi-Oh! Master Duel Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Kart - Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler