Yurukill: The Calumniation Games - Izane Akegarasu Fragmanı

19.08.2021 08:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı IzanagiGames ve geliştirici G.rev, "shoot 'em up" oyunu Yurukill: The Calumniation Games için Izane Akegarasu karakter tanıtım fragmanını yayınladı.
 
Izane, (Akari Kito tarafından seslendirilir) Yurukill, Inc. adına Gentoku'nun refakatçisi olarak çalışır. Gizemli bir kişiliğe sahiptir ve kaç yaşında olduğunu söylemek zor. Donuk bakışlarıyla duygusuz bir ifadeye sahiptir.
 
Yurukill: The Calumniation Games, 2022 baharında PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yurukill: The Calumniation Games Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: G.rev Dağıtıcısı: Izanagi Games Tür: shoot ’em up Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Dk önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 37 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler