Yüzlerce BF3, AC: Revelations Anahtarı Sızdırıldı!

Açığın hemen kapatılmasından dolayı zararın az olduğu düşünülüyor.
05.11.2011 23:29 Samet Konuksal


     Dünyanın önde gelen oyun sitelerinden IGN'in Prime sistemini bilenler vardır. Bilmeyenler için anlatalım, bu sisteme belirli bir ücret karşılığında aylık üye olabiliyorsunuz ve sürekli olarak yeni beta oyunlar, indirimler ve hediyeler, IGN tarafından Prime üyelerine dağıtılıyor.
 
     IGN ve GameStop anlaşması sonucunda 1 yıllık peşin IGN Prime üyeliği alan kişilere Assassin's Creed: Revelations, 2 yıllık peşin IGN Prime üyeliği alanlara ise AC:R + Battlefield 3 ücretsiz olarak GameStop aracılığıyla veriliyor. 
 
     Ancak alınan raporlara göre AMD, Codemasters ve Steam'in başına gelenler, IGN, GameStop ve Electronic Arts'ın başına geldi. Yazılan bilgilere göre IGN'in bu sistemindeki CD anahtarlarının verildiği link sızdırıldı ve bununla birlikte yüzlerce oyun anahtarı sistem üzerinden hiçbir ücret ödenmeden alındı.
 
     Şuanlık net bilgiler elimizde yok ancak 4Chan'de belirtilene göre bu açık hemen kapatılmış. Ne kadar anahtarın sızdırıldığı veya oyunları alan kişilerin durumunun ne olacağı henüz bilinmiyor. Steam'deki DiRT 3 oyunlarında bu kişilerin hesaplarından oyunlar silinmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler