Yüzüklerin Efendisi'nden Kanlı Bir Video

Oyunun en büyük özelliklerinden birisi de tabi ki co-op modları oluyor.
14.04.2011 00:27 Ersin Kılıç


     J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi, yeni oyunu Lord of the Rings: War in the North ile bir kez daha karşımıza çıkacak. Orta Dünyanın havasını ciğerlerimize çekeceğimiz oyun için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Yapımcı firma Snowblind Studios tarafından yayınlanan bu oynanış videosunda savaş anlarına yer verilmiş. Videonun en dikkat çeken tarafı ise tabi ki bolca bulunan kan unsuru oluyor. Oyun muhtemelen bu unsuru ile yetişkinlere yönelik damgası yiyecektir. Tabi akın akın gelen Orc saldırılarını hesaba katarsak bu unsur oyun için kaçınılmaz bir özellik olacaktır.
 
     Orta Dünyanın kuzeyindeki mücadeleyi gözler önüne serecek olan War in the North'un bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler