Zampella ve West'in Yeni Oyunu Ortaya Çıkıyor

Respawn Entertainment'in bir FPS oyunuyla karşımıza çıkacağını düşünüyoruz
30.06.2011 00:34 Alkan Adakaner


   Activision'dan olaylı bir şekilde ayrılan Call of Duty'nin yaratıcı ekibinin başındaki isimler Jason West ve Vince Zampella'nın kurduğu Respawn Entertainment'in yeni oyunu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

   Electronic Arts bünyesinde kurulan Respawn Entertainment'in web sitesi bugün açıldı. Siteye buradan ulaşabilirsiniz. Sitede firmanın yeni oyunu ile ilgili 2 adet görsel bulunuyor. Bu görsellerden birisi oldukça bulanık hale getirilmiş, diğerinin anlaşılması ise zor zira bir modern sanat eserine benziyor.
 
    Respawn Entertainment'in sitesinin açılması ve bu görsellerin ortaya çıkması (her ne kadar anlaşılmasalar da) firmanın ilerleme kaydettiğinin de göstergesi. Umarız yeni oyunlarını en kısa sürede tanıtırlar.
 
    Aşağıda Respawn'ın sitesindeki görselleri bulabilirsiniz. Özellikle bulanıklaştırılmış görüntünün arkasından ne çıkacak merak ediyoruz. Sanki yıkık dökük bir şehir havası var.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler