"Zaten Call of Duty'den Daha İyi Bir Oyun Yaptık"

Bad Company 2'nin multiplayer modları bağımlılık yapıcıydı
09.04.2011 11:41 Alkan Adakaner


     Electronic Arts Ceo'su John Riccitiello'nun Battlefield 3'ün bu yılki en iyi oyun olacağı yönündeki açıklamalarıyla alevlenen Call of Duty & Battlefield savaşı DICE'ten Patrick Bach'ın açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandı.
 
     Bach, bu yıl Battlefield 3 ile Call of Duty serisinin yeni oyunundan daha iyi bir yapım ortaya çıkaracak mısınız sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

     İnceleme yapan editörlere ve oyunculara sorduğumuzda Bad Company 2'nin zaten Black Ops'tan daha iyi bir performans sergilediğini söyleyen Bach, kalite konusunda kendilerine olan güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. 

     Metacritic'te her iki oyunun da Xbox 360 sürümlerinin ortalama notlarına baktığımızda Bad Company 2'nin Black Ops'un 1 puan önünde olduğunu görüyoruz. 
 
     Satışlar konusunda ise kendisinin uzman olmadığını belirten Patrick Bach, Battlefield 3'ün bu yıl Call of Duty'den daha iyi reklam kampanyasına sahip olacağını da söyleyerek, Electronic Arts'ın büyük savaşa hazır olduğunu ima etti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 106 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler