Zelda: Skyward Sword'dan Birkaç Yeni Ayrıntı

24.07.2010 12:00 Alkan Adakaner


 
     Eiji Aonuma'nın  yönetmeni olduğu The Legend of Zelda: Skyward Sword ile ilgili yeni ayrıntılar gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Bu defa Nintendo Power'dan bir kaç küçük ayrıntı ortaya çıktı.
 
     Dergide yer alan bilgilere göre Prenses Zelda oyunda yer alacak, ama Ganon'un olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Bunun yanı sıra tanıtım videolarında gördüğümüz arıyı yarışlarda kullanabiliriz.
 
     Seslendirme ile ilgili henüz bir plan yapılmayan oyunda Miyamoto'nun desteğinin de bulunacağı söyleniyor ki zaten serinin yaratıcısı da kendisi.
 
     Seriye ne gibi yenilikler getireceğini şu an için bilemediğimiz Skyward Sword'un mükemmel olmaması gerçekten sürpriz olurdu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler