Zelda: Skyward Sword'un Yarısı Tamamlandı

Skyward Sword şu an Wii'nin en çok beklenen oyunu olsa gerek
22.12.2010 12:45 Alkan Adakaner


    Wii için 2011 yılında piyasaya çıkacak oyunlara baktığımızda öyle göze batan bir listesinin olmadığını görüyoruz. Yine de The Legend of Zelda: Skyward Sword'un piyasaya çıkacak olması bile Wii kullanıcılarını memnun ediyor.
 
     Nintendo'nun en önemli isimlerinden olan Shigeru Miyamoto da Skyward Sword ile ilgili bazı açıklamalar yaparak bazı konulardaki merakımızı giderdi. Anlaşılan oyunun 2011 yılının başında çıkması zor.
 
      The Legend of Zelda: Skyward Sword'un sadece yarısının tamamlandığını açıklayan Miyamoto, Nintendo'nun hala oynanış dinamiklerini daha derin yapmak için sıkı çalıştığını belirtti.
 
     Oynanış dinamiklerini derin yapmanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Miyamoto, oyuncuların Skyward Sword'u bir kere bitirdikten sonra tekrar oynamasını istediklerini söyledi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 6 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler