Zelda Wii Yeniliklerle Beraber E3 2010'da

1998 yılında piyasaya çıkan "Legend of Zelda: Ocarina of Time" tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip oyunu olma özelliğini taşıyor
18.11.2009 22:13 Alkan Adakaner

Shigeru Miyamoto'dan sonra Legend of Zelda serisinin yapımcılığını üstlenen Eiji Aonuma'dan Wii için yapım aşamasında olan yeni Zelda oyunu hakkında bazı açıklamalar geldi.
 
Aonuma; Official Nintendo Magazine'e yeni Legend of Zelda oyunu hakkında Miyamoto ile fikir alışverişinde bulunduklarını ve eski seriye benzer bir oyun yapmak istemediklerini söyledi.
 
 
Ayrıca Aonuma "Wii için geliştirilen yeni Zelda oyununun yapısal şartlarında yeni birşeyler denemek istiyoruz, Wii versiyonunun değişikliklerini yerine getirdiğimizde insanların şaşıracağını umut ediyorum" diyerek serinin fanlarını heyecanlandırdı.
 
Son olarak ise yeni oyunu E3 2010'da göstermek istediklerini söyleyerek de tanıtım tarihini vermiş oldu.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler