Zelda : Spirit Tracks'ın Multiplayer Modları

Oyunda prenses Zelda'nın da yardımını dolaylı yoldan alacağız.
23.11.2009 11:58 Ersin Kılıç

Oyun dünyasının en sevilen karakterlerinden biri olan Link'in maceraları The Legend of Zelda : Spirit Tracks'ta devam ediyor. Peki oyunun tek kişilik hikaye modu dışında çoklu oyuncu modları nasıl olacak?
 
Bu sorunun yanıtı bugün açıklandı. Oyunun tek kişilik modu dışında bir de multiplayer modu bulunacak. Üç arkadaşınızı davet ederek katılacağınız çoklu oyuncu modunda, altı farklı savaş arenasında mücadele edebileceksiniz.
 
Force Gem'leri toplamanında oldukça önemli bir hal alacağı bu çoklu oyuncu modunda karşılaştığınız arenalar ateş, gölge ve buzla kaplı farklı mekanlardan oluşacak.
 
Ayrıca oyunun resmi sitesi de açıldı. Bu resmi siteye ulaşmak için tıklayınız.
 
The Legend of Zelda : Spirit Tracks, Nintendo'nun DS platformu için 11 Aralıkta raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda : Spirit Tracks Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 2 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 3 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 4 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler