Zelda için Harika Bir Post-Apokaliptik Çalışma

Link'in karizmasına diyecek yok
28.12.2011 08:40 Alkan Adakaner

      The Legend of Zelda serisinin ne kadar büyük bir efsane olduğunu tekrar anlatmaya gerek yok. Zaten sitemizde bu yılın en iyi Wii oyunları arasında The Legend of Zelda: Skyward Sword'un ilk sırada yer alması da bu durumu bir kez daha kanıtlıyor.
 
      İlk defa Batılı bir geliştirici tarafından geliştirilmesi gündeme gelen (Nintendo'ya bağlı Teksaslı Retro Studios) The Legend of Zelda çok farklı bir dünyada geçseydi nasıl olurdu? Mesela Post-Apokaliptik (Kıyamet Sonrası) olarak bilinen dünyada bir Zelda oyunu nasıl olurdu? Tahmin edebileceğiniz gibi şu anki durumdan çok farklı olurdu.
 
     Oyunun hayranlarından birisi de böyle bir atmosferi çizimleriyle hayata geçirmeye çalışmış. Bu çalışmaları hazırlayan kişinin 1. sınıf iş çıkardığını söylemek için çok düşünmeye gerek yok. Link, Prenses Zelda, Ganondorf, Wizzrobe gibi karakterler gerçekten de harika görünüyor. Prenses Zelda her ne kadar tatlılığını yitirse de zaten Post-Apokaliptik bir dünyada tatlı olmamak yararına olacaktı.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler