Zenimax, MachineGames'i Satın Aldığını Duyurdu

11.11.2010 15:36 Alkan Adakaner

 
 
     Bir süre önce Zenimax'in Machinegames'i satın aldığı yönünde haberler çıkmış, ama bu duruma resmi bir onaylama gelmemişti. Sonunda Zenimax bu stüdyoyu satın aldığını duyurdu, hatta yeni oyunun hazırlıkları da başladı.
 
     Eski Starbreeze kurucularından Magnus Hogdahl ve baş tasarımcı Jerk Gustafsson tarafından kurulan Machinegames, AAA kalitesinde (1. sınıf) bir oyun üzerinde çalışmaya başladı. Üstelik bu oyun id'in Tech 5'ini kullanacak.

     Gustafsson; Bethesda ve id gibi firmalarla çalışmanın kendileri için büyük bir şans olduğunu vurguladı ve deneyimli kişilerin Machinegames çatısı altında yükek kalitede oyunlar yapmak için bir araya geldiğini söyledi.
 
    Kim bilir belki de Chronicles of Riddick: Escape from Butcher’s Bay ve The Darkness gibi çok başarılı FPS oyunlarının benzerini Machinegames'te de görürüz. Ne de olsa yeteneklerini kanıtlamış firma ve kişiler bir araya geldi.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler