Ziggurat Interactive Bazı Klasik Oyunları Yenileyerek Modern Platformlara Getirecek

03.03.2020 18:02 Gazali Çetinkaya

 
Yeni oyun yayıncısı Ziggurat Interactive, 1980'ler ve 1990'lardan bazı klasik konsol ve PC oyunlarını yenileyerek modern platformlara getireceğini duyurdu.
 
Deadly Dozen, Super Huey ve Forbidden Forest planlanan ilk oyunlar. Bu oyunlar ve ileride daha fazlası güncellenmiş görseller ve oynanış ile birlikte en son donanımlara uyarlanacak.
 
Ziggurat Interactive CEO'su Wade Rosen konu ile ilgili olarak "Ziggurat Interactive'de herkes klasik ve modern oyunlar için büyük bir tutkuya sahip ve bu tutkuyu diğerlerinden farklı olacak bir oyun şirketine dönüştürdük." dedi.
 
"Üzerinde çalıştığımız her bir klasik oyun için sadece elden geçirmekten daha fazlasını yapacağız. Oyunun orijinaline sadık kalıp hayranların sevdikleri şeyleri korurken modern oyuncular için oyunun harika unsurlarını geliştireceğiz."
 
Ziggurat Interactive'in resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler