Zlatan İbrahimovic, İsminin ve Yüzünün FIFA 21'de İzinsiz Kullanılmasından Şikayetçi

25.11.2020 05:17 Gazali Çetinkaya

 
39 yaşındaki İsveçli futbolcu Zlatan İbrahimovic, isminin ve yüzünün FIFA 21'de izinsiz kullanılmasından şikayetçi.

Zlatan İbrahimovic twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "FIFA EA Sport'a ismimi ve yüzümü kullanma yetkisini kim verdi? FIFPro? FIFPro üyesi olduğumu hatırlamıyorum ve eğer üyesiysem bile bilgim olmadan yapılmış. FIFA.com veya FIFPro'nun beni kullanarak para kazanmasına izin vermediğime kesinlikle eminim." dedi.

"Birileri bunca yıldır hiçbir anlaşma olmadan benim ismim ve yüzümden kâr ediyor. Soruşturma zamanı."

Gareth Bale da bunun ilginç bir durum olduğunu belirterek FIFPro'nu ne olduğunu bilmediği ve kendisinin de durumu soruşturacağını belirtti.

Eurogamer'a konuşan Electronic Arts sözcüsü "EA Sports FIFA, dünyanın en önde gelen futbol oyunu ve her yıl gerçekçi bir deneyim sunabilmek adına oyuncuların benzerliği haklarını almak için çok sayıda lig, takım ve bireysel yetenek ile birlikte çalışıyoruz." dedi ve bunlardan birinin de profesyonel futbolcuların temsilci organizasyonu FIFPro olduğunu ifade etti.

Zlatan İbrahimoviç şu an Milan forması giyiyor ve Electronic Arts ile Milan FIFA 21 için özel partnerlik anlaşması gerçekleştirmişti.

Electronic Arts ayrıca David Beckham'ın FIFA'dan 40 milyon sterlin kazandığı haberlerinin tamamen sansasyonel olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler