Zombi'nin PC, PS4 ve Xbox One Sürümünden Detaylar Paylaşıldı

31.07.2015 14:46 Samet Konuksal


    Wii U'da Zombi U adıyla çıkışını yapan oyun, geçtiğimiz gün itibariyle PC, PS4 ve Xbox One için duyurulmuştu. Ubisoft, Zombi'nin bu sürümleri hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
    Bildiğiniz gibi Wii U'da bulunan tablet kontrolcü, oyundaki kontrol işini biraz daha farklı yapıya taşıyordu. Bu durumun diğer platformlara oyunun korkutucu yapısının bozulmadan aktarıldığını vurgulayan Ubisoft yetkilileri, Wii U tablet kontrolcüsünde yer alan haritanın ana ekrana taşındığını ve oyuncu arayüzünün en küçük boyuta indirildiğini belirtiyor. Ayrıca Zombi'nin bu sürümlerinde harita, gerekmediği sürece ekranda görünmeyecek. Küçük arayüzle de bir araya gelince karşımıza çok da kirli olmayan, direkt olarak sahneyi görebileceğimiz bir ekran çıkacak.
 
    Bunların haricinde Ubisoft yetkilileri Zombi'ye iki yeni yakın dövüş silahının eklendiğini, oyundaki multiplayer modunun kaldırıldığını belirtiyorlar. Zombi, 18 Ağustos'ta dijital olarak PC, PS4 ve Xbox One için sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler