Zula Süper Lig 5. Sezon 2. Hafta Özeti

30.01.2020 16:27 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig'de sıralamayı büyük ölçüde değiştiren ikinci hafta geride kaldı. Mod-Z geride kalan haftayı kayıpsız geçip zirveye tek başına yerleşirken, İstanbul Espor Kulübü karşısında iki puan bırakan İstanbul Wild Cats ise rakibini ikinci sıradan takip etti. Birinci haftanın sürpriz ekiplerinden Çamlıca Espor haftayı puansız geçip yedinci sıralaya geriledi. Gamers of Future ve Dark Passage ise henüz puan ile tanışamadı.
 
     Mod-Z birinci haftayı iki galibiyet ile kapatsa da Mod-Z oyuncuları ilk hafta gösterdikleri performanstan memnun olmadıklarını çeşitli platformlarda dile getirmişlerdi. Zula Süper Lig'in ikinci haftasında ise bambaşka bir Mod-Z görüntüsü vardı. İlk haftada İstanbul Wild Cats'e zorlu anlar yaşatan 1907 Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyet alan Mod-Z, lige üç galibiyet ile başlayan Bursa Espor karşısında da iyi bir performans ortaya koyarak ikinci haftayı da kayıpsız geçti. Mod-Z'nin ortaya koyduğu takım oyunu taraftarlarından tam not alırken, CixEd ve Brave'in yükselen performansları da Mod-Z'nin artan başarısında önemli bir rol oynadı.
 
     Zula Süper Lig'e büyük umutlar ile başlayan ancak birinci haftayı üst üste puan kayıpları ile kapatan iki ekip bu haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. W4siLi ve swooN'un artan performansı ve KeeVz'in aldığı kritik raundlar ile iki maçı da kayıpsız geçen kartallar dördüncü sıraya yükselirken, sarı kırmızılı ekip ise İstanbul Espor ve Dark Passage karşısında aldığı galibiyetler ile altıncı sıraya yükselmeyi başardı. Bu galibiyetler ile iki ekip de zorlu Mod-Z karşılaşmaları öncesinde moral depoladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler