Zula'da Lig Aşaması Tamamlandı!

26.03.2020 00:47 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig 5. Sezon'da lig aşaması tamamlandı. 5. Sezon'un son haftasında yaşanan büyük mücadele sürpriz sonuçlara da sahne olup lig sıralamasını önemli derecede değiştirdi. Lig aşamasının tamamlanmasıyla beraber finallere doğru ilerleyen ve ligden düşen takım da belli oldu.
 
Çeyrek Final: fastPay Wildcats - Galatasaray / Bursa Espor - 1907 Fenerbahçe Espor
Doğrudan yarı finale yükselen takımlar; Mod-Z ve Beşiktaş Espor oldu. 
 
     Zula Süper Lig 5. Sezon'da lig aşamasının tamamlanmasıyla beraber oluşan puan durumu büyük finallerde yer alacak takımları da kesinleştirdi. Mod-Z ikinci haftada ele geçirdiği liderlik koltuğunu lig aşamasının sonuna kadar koruyup lig aşamasında birincilik ipini göğüslerken Mod-Z'yi ikinci sırada Beşiktaş takip etti. Ligi ilk iki sırada bitiren takımlar direkt olarak yarı finallere gitmeye hak kazanırken, ikili averaj ile Galatasaray Espor'un önüne geçen 1907 Fenerbahçe çeyrek finallerde Bursa Espor eşleşti. Ligi üçüncü sırada bitiren fastPay Wildcats ise çeyrek finalde Galatasaray Espor ile karşılaşacak. Bu dört takım arasından yarı finale çıkmaya hak kazanan iki takımdan, lig aşamasını düşük sırada bitirmiş olan takım ise yarı finalde Mod-Z'nin rakibi olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler