Zumba Fitness 2 Duyuruldu

Zumba Fitness 2'nin sadece Wii için çıkacak olması oyunun en çok hangi platformda sattığının da göstergesi
12.08.2011 09:58 Alkan Adakaner


     Zumba Fitness yayıncısı Majesco'nun yüzünü güldürmeye devam ediyor. Serinin ilk oyunu toplamda 3 milyon adetten fazla satmayı başardı. Bunun yanı sıra Zumba Fitness 2'yi de duyuran yayıncı bu oyunun Wii'ye özel olarak çıkacağını açıkladı. İlk oyun PS3 ve Xbox 360'a da çıkmıştı.
 
     Zumba Fitness 2 hakkındaki ilk bilgiler de duyuru ile birlikte geldi. Yeni oyunda egzersizlerinizi izlemenize yardımcı olacak bir "Progress" modu bulunacak ve antrenman rejimlerinizi özelleştirmeniz sağlanacak.
 
     Devam oyununda Zumba'nın kurucuları Beto, Tanya Beardsley ve Gina Grant gibi isimler de sahne alacak. Ayrıca Nicole Scherzinger, Yolanda Be Cool & DCup ve Pitbull'un da aralarında bulunduğu şarkıcıların 30'dan fazla yeni şarkısı yer alacak.
 
     Fitness oyunları gittikçe popülerliğinin arttıracak gibi görünüyor. Zumba Fitness 2'nin de ilk oyun gibi başarılı olmasını bekliyoruz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zumba Fitness 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Pipeworks Software Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler