Zynga, Konsollarla İlgilenmiyor

31.05.2012 13:29 Levent Polater

 
    Sosyal ağ oyunlarının en güçlü ismi Zynga, hâlen konsol oyun pazarına girmeyi düşünmüyor. Kaliforniya'da düzenlenen D10 konferansında sahne alan Zynga CEO'su Mark Pincus, firmasının ana odağının konsollardan ziyade daha çok iOS ve Android gibi mobil platformlar olduğunu söyledi.
 
    "Genel pazarın ardından gidiyoruz" diyen Pincus sözlerini şöyle devam ettirdi:
 
    "Konsol dünyasında çok fazla sürtüşme var, Facebook'a bağlı kalma veya kalmama gibi bir şart hiçbir zaman koymadık. Oyunlarımızı fırsat bulduğumuz müddetçe farklı platformlara koyma fikrinden bizi kimse alıkoyamaz. Facebook bizim düşüncelerimizi yerine getirdi, böylece yatırım yapma konusunda gittikçe daha değerli bir hâl aldı."

    "Facebook'u iOS ve Android için gördüğümüz gibi bir platform olarak görüyoruz. iOS ve Android'e çok fazla bağlanacağımızdan endişelenmiyoruz. Bu platformlarda çok daha büyük işler yapmayı çok istiyoruz."
 
    Ayrıca dün, Apple'ın çiçeği burnunda yeni CEO'su Tim Cook da Mark Pincus ile eşdeğerde görüşlerini paylaştı. Kendisinin de güncel konsollarla ilgilenmediği ortaya çıkmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler