Zynga'nın MOBA'sı Steam Çıkışını Gerçekleştirdi

16.10.2013 19:36 Talha Aynacı

 
   DOTA ve League of Legends gibi yapımların günümüzde hayli popüler olmasına müteakip farklı oyun firmaları da MOBA türüne el atmaya devam ediyor. Bir dönem Farmville ile ortalığı kasıp kavuran ancak son dönemlerde maddi krizle boğuşan Zynga, MOBA türü oyunlar ailesine Solstice Arena'yı dahil ediyor.
 
   3'e 3 mücadelelerin yaşanacağı oyunda PvP, Co-op ve yapay zeka ile tek kişilik modlar bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi farklı kahramanlar ve kahraman kıyafetleriyle desteklenecek olan yapım aslında haziran ayında iOS ve MAC cihazlar için yayınlanmıştı. Hatta yapım bu iki platform arasında kullanıcı bilgilerini aktarma özelliğine de sahipti. Yapımı şimdi Steam'den ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 4 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 7 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler