art of rally Oynanış Fragmanı

20.08.2020 14:27 Gazali Çetinkaya

 
Absolute Drift'in arkasındaki stüdyo Funselektor Labs, üstten görünümlü bakış açısına sahip stilize ralli oyunu art of rally için yeni oynanış fragmanı yayınladı.
 
art of rally rallinin altın yıllarını yaşayacağınız bir kariyer modu, 60'lar, 70'ler, 80'ler, Group B, Group S ve Group A'dan 50'den fazla ikonik araç, Finlandiya, Sardinya, Norveç, Japonya ve Almanya'dan 60 pist, günlük ve haftalık meydan okumalar ve Tatreal'dan müzikler içerecek.
 
Sürüş deneyimi Absolute Drift'in yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkacak ve daha tahmin edilebilir ve daha az cezalandırıcı olacak. Sürüş yardımları seçeneklerini ayarlayarak zorluğa kendiniz karar vereceksiniz. 
 
Bu sonbaharda PC (Steam ve GOG) için çıkacak.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
art of rally Platformlar: PC Geliştirici: Funselektor Labs Dağıtıcısı: Funselektor Labs Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler