eBASEBALL: POWER PROS Olimpik Espor Serisi 2023’ün Resmi Oyunlarından Biri Oldu

01.03.2023 17:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla WBSC eBASEBALL™': POWER PROS’un Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) ev sahipliğini yaptığı Olympic Esports Series 2023’ün (Olimpik Espor Serisi 2023) resmi oyunlarından biri olarak seçildiğini duyurdu.
 
Olympic Esports Series 2023, IOC tarafından Uluslararası Federasyonlar ve oyun yayıncıları ile iş birliği içinde, küresel çapta ve sanal olarak gerçekleştirilen bir espor yarışması. Organizasyonda 9 spor dalı yer alacak. Yarışmada basketbol kategorisini temsil edecek oyunsa WBSC’nin (World Baseball Softball Confederation) resmi beyzbol oyunu WBSC eBASEBALL™: POWER PROS oldu.
 
 
 
Yarışmaya seçilen sporların eleme turları Mart ayında başlayacak ve finaller, 2023 Olimpik Espor Haftası'nın en önemli organizasyonu olarak 22-25 Haziran tarihlerinde Singapur'daki Suntec Center'da gerçekleştirilecek.
 
David Lappartient, IOC Espor İşbirliği Grubu Başkanı
 
“Olimpiyatlar, insanları barışçıl rekabette bir araya getiren bir organizasyon. Olympic Esports Series 2023 de olimpik rekabetin hem oyuncuları hem de hayranları için daha fazla alan yaratma hedefiyle düzenleniyor. Dünyanın en iyilerinden bazılarının küresel sahnede rekabet etmesine tanık olmayı ve aynı zamanda birlikte sağlık ve iyilik, eğitim ve inovasyon alanlarında fırsatları paylaşmayı dört gözle bekliyoruz”.
 
WBSC Yönetici Direktörü Michael Schmidt
 
"Beyzbolun yeni Olimpik deneyiminin bir parçası olmaktan ve beyzbol için birinci sınıf bir eSpor müsabakası sunmak üzere dünyanın önde gelen oyun yayıncılarından biri olan KONAMI ile yeniden ortaklık yapmaktan çok mutluyuz. WBSC olarak eSporların yeni izleyicilerin ilgisini çekme konusundaki büyük potansiyelini fark ediyor ve bu alanda gelişmek ve yenilik yapmak için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Heyecan verici yeni IOC etkinliği aracılığıyla sanal beyzbolun en iyilerini Olympic Esports Series’e ve Singapur'daki Finallere getirmeye hazırız."
 
 
 
Konami Digital Entertainment Temsilci Direktörü, Başkan Hideki Hayakawa
 
“IOC'nin Olympic Esports Series’inin bir parçası olarak beyzbolun tanıtımına katkıda bulunabildiğimiz için çok mutluyuz. KONAMI, WBSC eBASEBALL™ topluluğunun gelişmesini daima gururla desteklemekte. eBASEBALL™ aracılığıyla beyzbol ve softbol topluluğunun etkisini küresel boyutta artırma vizyonunda WBSC ile işbirliği yapan KONAMI, WBSC ile eBASEBALL™'ın sürdürülebilir gelişimini teşvik etmeye ve desteklemeye devam edecek.”
 
Oyuncular ve fanlar Olympic Esports Series’ nasıl katılacaklarıyla ilgili ayrıntıları almak veya veya Olimpiyat haberlerini kaçırmamak için Olympics.com adresini ziyaret edebilir ve kaydolabilirler. 2023 Olimpiyat Espor Serisinde yer almak için oyuncuların PlayStation™ Store'dan veya Nintendo Switch eShop üzerinden WBSC eBASEBALL™: POWER PROS oyununu indirmeleri gerekiyor. Oyuncular oyunu çevrimiçi oynayabilirler.
 
 
 
Konami Digital Entertainment, 2023 Olimpiyat Espor Serisine katılımıyla hem beyzbol ve softbolun hem de genel olarak sporun sürdürülebilir gelişimini desteklemeye devam edecek.
Daha fazla bilgi için adres: – https://www.konami.com/pawa/wbsc/en/ 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 43 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler