eBay'de 41.000 Dolara Satılan NES Oyunu

02.03.2010 02:22 Levent Polater


 
    Bir NES oyunu olan Stadium Events, eBay'de tamı tamına 41.300 dolara alıcı buldu! 
 
    Stadium Events çok zor bulunan bir NES oyunu olduğu için koleksiyoncular için servet değerinde denilebilir. Yoksa oyun çok eski olduğundan normalde değeri yok denecek kadar az...
 
    Ayrıca oyunun bu kadar pahalıya satılmasını sağlayan başka bir etmende Satıcı "Dave"in ilanında oyunun kutusunu hiç açmadığını yani sanki "yeni" bir oyunmuş gibi sattığını belirtmesi olmuş.
 
    Dave'in bu konuda köşeyi döndüğü bir gerçek. Eğer sizin elinizde de bu tarz nadir bulunan oyunlardan varsa hiç çekinmeden satış ilanı verin, koleksiyoncular ne güne duruyor?
 
    Bu arada geçtiğimiz haftalarda yaklaşık 14.000 dolara satılan NES haberi sizlerle paylaşmıştık. İlginizi çektiyse buradan okuyabilirsiniz.
 

Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 28 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler