eFootball PES 2020 Duyuruldu

11.06.2019 18:55 Gazali Çetinkaya

 
Konami, Pro Evolution Soccer serisinin bir sonraki evrimi eFootball PES 2020'yi PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 10 Eylül'de çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Oynanış
 
 
 
PES 2020'de sahada gerçekleştirilen her hareketin, en dikkatli futbol hayranlarının bile detaylı incelemelerine yanıt vermesini sağlamak adına mümkün olan her noktada uzman görüşlerine başvuruldu.
 
En önemlisi de geliştirme ekibi, etrafındaki alanı okuyabilme ve geçilemez olarak görülen defans hattının en küçük boşluklarından sıyrılma yeteneğine sahip olan Andrés Iniesta'nın bu doğuştan gelen yeteneğini yeni, dinamik bir top sürme tekniğine yansıtmak için Iniesta ile yakından çalıştı. 
 
Serinin hayranları kabul edecektir ki aslına uygunluk, PES'te her zaman çok önemli olmuştur ve bu durum, sahadaki başarılarınızda olduğu kadar başarısızlıklarınız için de geçerlidir.
 
Bu felsefe doğrultusunda PES 2020'de oyuncu hataları gerçekçi bir şekilde resmedilerek rakipleriniz tarafından yapılan dikkatsizce hatalardan faydalanabilmeniz için daha çok fırsat yaratılacak ve aynı şekilde oyununuzu isabetli bir şekilde oynamanızı sağlamak için müsabakanın her anını yaşamanız ve solumanız adına sizi teşvik edecek.
 
Ayrıca topun kontrolünü kişisel oyun tarzınıza uygun bir şekilde sağlamanıza imkan veren çeşitli yeni ilk dokunuş teknikleri de eklendi. 
 
Ana Lig
 
 
 
Ana Lig'de her zaman menajerlik koltuğuna oturdunuz fakat yeni, etkileşimli bir diyalog sistemi sayesinde ilerleme sağlamanıza imkan sağlayan köklü değişiklikler, kulüp gelişimini daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir yetkiyle yönetmenize olanak sunacak.
 
Her zaferin, mağlubiyetin ve sözleşme görüşmesinin sonucunu yansıtan dinamik etkileşimler sayesinde her sezonun gelgitlerini ve akışını tecrübe edin.
 
Ayrıca oyuncu transferi sistemini kullanırken artık aradaki boşlukları hayal gücünüzün doldurmasına gerek yok.
 
Gerçek dünya verilerinin geliştirilmiş entegrasyonu artık oyunla gerçeklik arasındaki köprüyü kurmak üzere tesis edilerek Ana Lig transfer pazarının her açıdan gerçek futbol dünyasıyla örtüşmesi sağlandı.
 
Menajer modellerinde de ciddi bir iyileştirme yapıldı ve artık çeşitli ülkelerden efsanevi menajerler seçilebilir.
 
Tüm bunlar ve gelecek yeniliklerle birlikte Ana Lig'i heyecanla beklemek için hiç bu kadar çok neden olmamıştı.
 
Maç Günü
 
 
 
Yeni Maç Günü modu, futbolun en büyük maçların ve en amansız rekabetlerin görüntüsünden çok daha fazlasını yakalıyor.
 
Bu yeni mod, sizi taraftar koltuğunuzdan kaldırıp sahanın tam ortasına yerleştirirken futbol kültürünün özünü rekabetçi bir formatta sunuyor.
 
Kusursuz atılan her pasın ve attığınız her olağanüstü golün seçmiş olduğunuz tarafa katkı sağlayacağı her etkinliğin başında, kendinizi iki farklı taraftan bir tanesinde konumlandırın. 
 
Her etkinliğin büyük finali öncesinde kendi tarafınıza giderek büyüyen bir avantaj sağlamak için PES'e yeni katılan oyuncularla ve deneyimli ustalarla birlikte çalışın.
 
Futbolda oyuncular gol atar ve goller maç kazandırır fakat tek bir oyuncu ya da tek bir gol bir takımı şampiyonluğa taşımaz, bunun için daha fazlasına ihtiyacınız vardır. İşte size bu sözü edilen "daha fazlası" olma şansı. 
 
Maç Günü - Grup Maçları 
 
Bir tarafı seçmemizin ardından etkinlik puanı kazanmak için Grup Maçlarında rakip tarafın üyeleriyle karşı karşıya geleceksiniz. Bu aşamanın sonunda en fazla Etkinlik Puanına sahip olan taraf, büyük finale avantajla girer. Galip gelmeseniz bile puan kazanacaksınız, bu yüzden büyük final öncesinde kendi tarafınıza fayda sağlamak için elinizden geldiğince fazla maç oynamaya bakın.
 
Maç Günü - Büyük Final
 
Etkinlikte sona yaklaşılırken her iki taraftan da en iyi performans sergileyen kullanıcıyı bulmak için etkinlik sırasında oynanan tüm Grup Maçlarından alınan sonuçlar analiz edilir. Bu kullanıcılar, temsilci olarak seçilir ve böylece seçtikleri taraf adına büyük finalde mücadele etme hakkı kazanır. Kazansalar da kaybetseler de tüm Maç Günü katılımcıları, büyük final bittikten sonra çabalarının karşılığında ödüllerini alır ancak ganimetin büyük kısmı, kazanana gider. Büyük final ayrıca Maç Günü modunda canlı yayınla takip edilebilir, bu yüzden temsilcinizi desteklemek adına kalabalığın tezahüratlarına siz de sesinizle eşlik edin.
 
Görsel
 
 
 
PES 2020, oynanış mekaniklerindeki dev sıçramayı temsil etmenin yanında aynı zamanda maçlardaki ve menülerdeki deneyiminizi zenginleştirecek çok sayıda görsel iyileştirme de getiriyor.
 
Yüksek performanslı 3 boyutlu tarama teknolojisi kullanılarak büyüleyici bir aslına uygunlukla yeniden yaratılan stadyumları tecrübe edin. Tribünlerde her maçın iniş ve çıkışlarına, ağızları açık bırakan bir gerçekçilikle tepki veren taraftarlara şahit olun.
 
Maç sırasında saat ilerledikçe dinamik ışıklandırma sistemlerinin, sahada oluşan gölgelerin açısını nasıl etkilediğini izleyin.
 
Oyuncular parlak bir şekilde işlenmiş yeşil çimlere ayak basarken her adımın, pasın ve şutun kusursuz bir şekilde canlandırılışını görün.
 
Tepeden tırnağa akıllarda kullanım kolaylığı fikri ile tasarlanmış, sezgisel bir şekilde biçimlendirilmiş menülerde gezinirken tamamen yenilenmiş kullanıcı arayüzünün ışıltısına hayret edin.
 
Görsel - Geliştirilmiş Işıklandırma Motoru 
 
 
 
İster günün tam ortasında yakıcı güneşin altında oynayın, isterseniz gece projektörlerin parlak ışıltısı altında oynayın, PES'teki ışıklandırma şartları hiç bu kadar canlı görünmemişti. Stadyum, tribünler ve oyuncular hem doğal hem de insan yapımı ışık altında yaşam bulurken kullanıcıların bu atmosfere çok daha üst seviyede kapılmasını sağlamak için ışıklandırma motorunda muazzam iyileştirmeler yapıldı.
 
Dinamik gündüz ışıklandırma sistemleriyle güneşin gökyüzündeki konumu simüle edilerek üst düzey gerçeklikte gölgeler oluşturulurken her maçta çok özel görsel bir deneyimin tadını çıkarın.
 
Görsel - Geliştirilmiş Oyuncu Modelleri
 
 
 
PES 2020'de oyuncu modellerine yeni bir foto gerçekçilik boyutu katmak için çeşitli oyuncuların 3 boyutlu tam vücut taramaları alındı. Taranan oyuncular, hareketlerinin her biri hesaplanarak ve oyunda büyüleyici bir isabetle işlenerek, detaylara olağanüstü bir dikkat göstererek yeniden yaratıldı.
 
Görsel - Gerçekçi Ara Sahneler ve Pozisyon Tekrarları
 
Bu yıl Ana Lig modunun yeni diyalog sistemiyle ustaca örülmüş Ana Lig'in sinematik ara sahneleri sayesinde koltuğunuza oturup film tadında bir deneyim yaşayabileceksiniz.
 
Görsel - Geliştirilmiş Çim İşleme
 
 
 
PES 2020'ye gelen köklü çim işleme iyileştirmeleri, her bir çim tanesine müthiş bir derinlik ve karakter ekliyor.

 
Ön sipariş detayları:


PlayStation Store Standart Sürüm -- 409,00 TL
PlayStation Store Legend Sürüm -- 589,00 TL
Xbox Store Standart Sürüm -- 345,00 TL
Xbox Store Legend Sürüm -- 497,00 TL
Steam Standart Sürüm -- 199,00 TL
Steam Legend Sürüm -- 299,00 TL
 
Ön sipariş bonusu:
• 10 maç kiralık Andrés Iniesta
• 1000 myClub coins
 
Standart sürüm içeriği:
• 10 maç kiralık Ronaldinho 2019
• 10 maç kiralık Lionel Messi
• Seçkin Menajer (3 Oyuncu) x 10 hafta
• 3 Oyuncu için Kontrat Yenileme x 10 hafta

Legend sürüm içeriği:
• PES Legend Oyuncu
• Ronaldinho 2019
• 10 maç kiralık Lionel Messi
• Premium Oyuncu Menajeri (3 Oyuncu) x 30 hafta
• 3 Oyuncu Kontrat Yenileme x 30 hafta
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 1 Saat önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 2 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 3 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler