eFootball PES 2020 Master League Remastered Fragmanı Paylaşıldı

30.08.2019 19:55 Özgür Eroğlu

PES serisinin bu sene çıkacak olan yeni oyunu eFootball PES 2020'nin menajerlik modundan bir fragman paylaşıldı. Bu sene oyununu iyi yapmak için oldukça çabalayan Konami, şu ana kadar Euro 2020'yi oyuna getireceklerini, Juventus'un ve birkaç takımın lisansını özel olarak satın aldığını, İtalya Seri A ligine özel içerikler olacağını açıklamıştı. 
 
eFootball PES 2020; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Eylül'de çıkacak. Master League'in (Ana Lig) tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Tanıtım Yazısı: 
 
Ana Lig'de her zaman menajerlik koltuğuna oturdunuz fakat yeni, etkileşimli bir diyalog sistemi sayesinde ilerleme sağlamanıza imkan sağlayan köklü değişiklikler, kulüp gelişimini daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir yetkiyle yönetmenize olanak sunacak.

Her zaferin, mağlubiyetin ve sözleşme görüşmesinin sonucunu yansıtan dinamik etkileşimler sayesinde her sezonun gelgitlerini ve akışını tecrübe edin.

Ayrıca oyuncu transferi sistemini kullanırken artık aradaki boşlukları hayal gücünüzün doldurmasına gerek yok.

Gerçek dünya verilerinin geliştirilmiş entegrasyonu artık oyunla gerçeklik arasındaki köprüyü kurmak üzere tesis edilerek Ana Lig transfer pazarının her açıdan gerçek futbol dünyasıyla örtüşmesi sağlandı.

Menajer modellerinde de ciddi bir iyileştirme yapıldı ve artık çeşitli ülkelerden efsanevi menajerler seçilebilir.

Tüm bunlar ve gelecek yeniliklerle birlikte Ana Lig'i heyecanla beklemek için hiç bu kadar çok neden olmamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EFootball Pro Evolution Soccer 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler