eSpor Tarihinin En Büyük Ödülünün Kazananı Newbee Oldu

22.07.2014 04:06 Samet Konuksal


    Valve'ın Free to Play MOBA oyunu Dota 2'nin senelik olarak düzenlenen büyük turnuvası The International, geride bıraktığımız saatlerde bir final karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. The International 4'ün sona ermesiyle birlikte eSpor tarihinin en büyük ödülünün kazananı belli oldu.
 
    Final karşılaşmasında Vici Gaming ile eşleşen Newbee, 5 milyon dolarlık ödülün sahibi oldu. Çinlilerin final karşılaşmasında ikinci olan ekip Vici Gaming 1.5 milyon dolar ödül alırken, üçüncü takım Amerikalı Evil Geniuses 1 milyon dolarlık ödülle turnuvadan ayrıldı. The International 4, dünyanın en büyük spor kanalları arasında gelen ESPN'in ikinci ve üçüncü kanallarında canlı olarak yayınlandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 24 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler