fault – StP – LIGHTKRAVTE, 15 Eylül'de Switch'e Geliyor

22.08.2022 20:01 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Phoenixx ve geliştirici ALICE IN DISSONANCE, 15 Eylül'de Switch için fault – StP – LIGHTKRAVTE'ı yayınlayacaklarını duyurdu. fault – StP – LIGHTKRAVTE ilk olarak 27 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Fault serisi genel olarak 500.000'den fazla satış yaptı.
 
Oyun açıklaması
 
Fault öyküler, bilimkurgunun fantaziyle kaynaştığı bir dünyada insan dramının sürükleyici öykülerini anlatan sinematik görsel romanlar biçiminde sunulur.

Zevkiniz ister aksiyona ve maceraya, ister soyut absürtlüğe yöneliyor olsun, kesinlikle sevecek bir şey bulacaksınız. 
 
LIGHTKRAVTE, hikayesini, kendisinden giderek uzaklaşan bir rüyaya uzanırken bulan sıradan ve sıradan bir genç olan Khaji Oberg'in gözünden sunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
fault - StP - LIGHTKRAVTE Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler