iBuyPower'ın SteamOs Cihazı Göründü

26.11.2013 08:24 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi piyasaya tek bir model Steam Machine sürülmeyecek. Farklı firmalar tarafından üretilen SteamOS destekli çok sayıda Steam Machine ile karşılaşacağız. Doğal olarak bu cihazların sistem özellikleri de birbirinden farklı olacak.
 
     iBuyPower tarafından hazırlanan SteamOs destekli Steam Machine ortaya çıktı. 2014 yılında satışa sunulacak olan cihaz oldukça sade bir tasarıma sahip. Şu an bu Steam Machine'in iki farklı sürümü bulunuyormuş ve bunların adı Gordon ve Freeman imiş. Gerçekten de ilginç isim seçimleri diyebiliriz.
 
     Üretici firma henüz donanımsal özellikler üzerinde konuşmaya hazır olmadığını söylese de bütün Steam oyunlarının 1080p ve 60 FPS'de çalışacağını belirtiyorlar. Bunun anlamı iBuyPower'ın cihazı oldukça yüksek kalitede bir ekran kartıyla birlikte gelecek demektir.
 
    Aşağıda iBuyPower'ın ürettiği Steam Machine'lerin görüntülerini bulabilirsiniz.

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler