iOS'a Yeni Sid Meier Oyunu Duyuruldu

02.05.2013 15:46 Gökhan Yılmaz

 
     Özellikle Civilization serisi ile gönüllere taht kuran strateji ustası Sid Meier ve ekibi iOS için yeni bir sıra tabanlı uçak oyunu duyurdu. Ücretsiz olarak sunulacak oyunda Birinci Dünya Savaşı uçaklarını kontrol edeceksiniz.
 
     Amacınız düşman üslerini bombalamak, düşman uçaklarını indirmek ve gerektiğinde kendi üslerinizi savunmak olacak. Vereceğiniz emirler ile hava üstünlüğünü stratejik bir şekilde sağlayacaksınız, tabii başarılı olursanız.
 
     30 adet tarihi uçakla beraber 120'den fazla görev sizleri bekliyor olacak. Ayrıca iki kişi de oynayabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken bu ücretsiz oyunun 9 Mayıs'ta çıkmasını beklemek.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Patrol Platformlar: Mobil PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler