iOS'ta "Yangın Var!"

Tulumbacılar Geliyor!
28.03.2012 15:55 Tunahan Başol

 
    Cohous'un iOS platformu için 16 Mart'ta çıkarttığı "Yangın Var!" tamamen Türk yapımı bir oyun, hatta oldukça başarılı bir tablo çiziyor. Çıktıktan bir süre sonra 30.000 adet ile en çok indirilenler listesine girip birçok başarıya imza attı.
 
     Oyundan genel olarak bahsedersek, sürekli rütbesi artan bir karakterimiz var ve çıkan yangınları bastırmaya çalışıyoruz. Oyunda bulunan Openfeint özelliğiyle skorlarımız kaydedilerek rekabet öğesi artırılmış. Ayrıca istersek karakterimizin durumunu Facebook üzerinden paylaşabiliyoruz. Aşağıda oyundan bir kaç ekran görüntüsü bulunuyor. Oyunun iPhone ve iPad versiyonlarına ilgili sayfalardan ulaşabilirsin.
 
  
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler