iPhone 4S'e 'GLaDOS' Uygulaması (Video)

09.10.2011 21:17 Levent Polater

 
    Apple'ın iPhone 4S için gösterdiği yeni uygulamalar arasındaki biri var ki bu tüm kullanıcıların büyük dikkatini çekti.
 
    " Siri " adı verilen kişisel assistant yazılımı, Apple'ın iPhone 4S için en çok satan uygulamalar arasına gireceği düşünülüyor. Siri ile iPhone'unuza sesli komut vererek mesaj verebilir, geri sayım tuturabilir veya sizin için trafik durumunu kontrol edip söylemesini bile komut verebilirsiniz.. Kesinlikle hayatı kolaylaştıracak bir uygulamaya benziyor.
 
    Yaratıcı oyunseverlerden biri ise Siri'nin sesini Portal'daki GLADOS'un sesi ile değiştirip ortaya çok daha müthiş bir uygulama çıkarmış. Ancak bu resmi değil, "hayran videosu" olarak niteleyebileceğimiz bir kategoride. Fakat gerçekten Apple ile Valve bu konuda anlaşsalar eminim Siri'ye olan dikkat çok daha fazla artacaktır.
 
    Kullanıcı, Youtube'a yüklediği bu videoda uygulamaya " GLaDOSiri " adını vermiş ve GLaDOS'un tebessüm etmemizi sağlayan esprilerine ve insanları aşağılayan diyaloglarını kullanmış ve tek kelimeyle "cuk" oturmuş. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Orjinal video ise hemen bir altta:
 

[DHVIDEO=3339] [DHVIDEO=3340]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler