iPhone 4 Resmi Olarak Duyuruldu !

07.06.2010 21:50 Talha Aynacı

 
 
     Sahip olduğu özellikleri ve oyun popülaritesiyle oyuncularında büyük ilgisini çeken iPhone serisinin sonuncusu resmi olarak duyuruldu.
 
     Apple'ın "yapılmış en ince, akıllı telefon" diye tabir ettiği iPhone 4 eski modellerine göre video çekimi, resim ve oyun görüntülemede 4 kat güçlü bir pixel vizyonuna sahip olacak. Yeni iPhone daha uzun batarya ömrü, 720p video kaydetme özelliği(!!!) ve en şaşırtıcısı ise "jiroskop" özelliğiyle de bir hayli dikkat çekiyor.
 
     Biz oyuncuların ilgisini çekecek detayların arasında daha iyi grafiğin yanı sıra 6 yönlü harekete duyarlı sistemin telefon içine entegre edilmiş olması geliyor. İlerleyen saatlerde daha geniş detaylarla karşınızda olacağız.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler