id: "Kinect, İleride 10 Kat Daha İyi Olacak"

Carmack, Wolfenstein 3D, Doom ve Quake gibi FPS kategorisinin mihenk taşlarında baş yapımcı olarak çalışmıştı.
24.08.2011 00:51 Levent Polater


    id Software'den John Carmack, Microsoft'un hareket algılama aksesuarı Kinect için önemli açıklamalar yaptı. Carmack, yapımcıların Kinect'e gereken önemi vermesi gerektiğini söylerken, bu teknolojinin ileriki yıllarda şu anki durumundan 10 kat daha iyi bir hâle gelebileceğinin altını çizdi.
 
    Carmack ayrıca Microsoft'un resmi olarak Kinect için PC SDK'sını (geliştirici araçları)  yayınlamasını da takdir ettiğini söyledi. Daha önce insanlar cihazı hacklemek zorunda kalıyorlardı.
 
    "Kinect, geliştirilebilir bir teknoloji, özellikle bu yönüne bakarak heyecan duyuyorum. Bu teknoloji ilerleyen yıllarla birlikte şu anki hâlinden 10 kat daha iyi bir duruma gelebilir. Bu yüzden onunla haşır neşir olmak önemli."
 
   Carmack'ı Kinect konusunda bu kadar heyecanlı görünce id'nin çıkışını yapacak oyunlarında bu teknolojinin desteklenip desteklenmeyeceği merak ediliyor hâliyle. Carmack ise şimdilik böyle bir planları olmadığını söylemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler