id Software: Quake veya Wolfenstein Yapabiliriz

Quake 4 başarılı bir oyundu, ama bu seri çok daha iyisini hak ediyor
02.05.2011 23:58 Alkan Adakaner


     id Software oyun dünyasına damgasını vurmuş geliştiricilerden birisidir. Bir çok ünlü oyuna imza atan şirket 1991 yılında kurulmuştu ve 2009 yılında Bethesda'nın da sahibi olan ZeniMax Media tarafından satın alındı. Şu sıralar Rage adlı yepyeni bir oyun üzerinde çalışan id Software efsanelerini de yeniden canlandırmaya hazır.

     id Software'den Jason Kim'in açıklamasına göre eğer oyuncular isterse firma olarak Quake ve Wolfenstein'ın yeni oyunlarını yapmaya hazırlar. Şu an bu oyunlarla ilgili bir çalışmalarının olmadığını da belirten yetkili, oyuncuların id Software'in yeniliklerine açık olduğunu ve geliştirikleri oyunlardan zevk duyacaklarını düşündüğünü söyledi.
 
    Rage üzerinde yoğun çalışmalarını sürdüren id Software bizim yeni bir oyun istememiz yerine, harika yeniliklerle karşımıza çıkıp bizi etkilese ve bu oyunları istememizi sağlasa daha etkili olmaz mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler