İddia: Shadow of Mordor Kodları AC2'den Alıntı!

24.01.2014 00:11 Samet Konuksal


    Takipçilerimizin bildiği gibi geçtiğimiz saatlerde Shadow of Mordor'un ilk oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda oynanış dinamikleri Assassin's Creed serisine öyle çok benziyordu ki, oyuna yabancı mecralarda 'Assassin's Creed V: Mordor' yakıştırmaları bile yapılmıştı. Bu durumla ilgili Assassin's Creed cephesinden ilginç bir iddia ortaya atıldı.
 
    Daha önce Assassin's Creed ve Assassin's Creed II'nin yapımında çalışan Charles Randall, şu sıralar bağımsız bir stüdyoda görev alıyor. Shadow of Mordor'un videosunu izleyen Randall, sesini Twitter'dan duyurmaya başladı. Randall'ın iddiasına göre Shadow of Mordor'daki bazı kodlar ve animasyonlar, Assassin's Creed 2'den araklanma.
 
    Charles Randall, Assassin's Creed serisinde çalıştığı her iki oyunun yapımında da dövüş dinamiklerinden sorumlu isim olmuştu. Şu an için kanıtlanmış bir şey yok. Tabii ki bu tip oyunlarda benzerlik ortaya çıkabilir. Ancak Randall işi biraz ciddiye götürüp, "Assassin's Creed II'ye ben iki senemi verdim. Yazdığım kodu, animasyonu tanırım." sözlerini söylüyor. 
 
Önümüzdeki günlerde ortalık bayağı karışacak gibi...
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle Earth: Shadow of Mordor Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 2 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler