İki Çocuk Annesinin Oyundaki Eşyalarını Çaldılar

Arkadaki postere ve oyuna bakılırsa Naz Çetin Metin 2 oynuyormuş...
11.12.2011 18:48 Gökhan Yılmaz

 
     Bursa'da ikamet eden Naz Çetin, iki çocuk annesi ve 4 yıldan beri üç karakteri ile online oyun oynayan bir oyuncu. 30 yaşındaki Çetin, tüm karakterlerinin çalındığını öğrenince savcılığa başvurdu.
 
     Belirtilene göre hesabında Lara croft, Mitix ve Cekuud isimlerinde karakterleri bulunuyormuş ve 6 bin TL'ye kadar çıkabilen memlağlar karşılığında satılabilecek sanal eşyaların tümü hesabını çalanların eline geçmiş. Eşi Ümit Çetin, bu durumu öğrendiğinde bayıldığı için onu uyandıran kişi olmuş. Naz Çetin, söylediğine göre şifresini kaptırıp soyulduğunda kendini Çıplak bir bebek gibi hissetmiş.
 
     Bu hadisenin üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na gidip eşyalarını çalanların bulunması için başvuruda bulumuş. Jandarma Bilişim Suçlar Şubesi hırsızları IP adreslerini takip ederek bulmaya çalıyor. Bu esnada Naz hanım da arkadaşlarından borç aldığı eşyalarla oynamaya devam ettiğini belirtiyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler