" İkinci El Oyun Alanlara Hiç Sempatimiz Yok"

19.08.2010 22:02 Talha Aynacı

 
 
     WWE serisinin 2011 sürümü çıkışıyla birlikte, takipçilerine oyunu sıfır olarak almalarını teşvik edecek online destekle gelecek. Bir oyun sitesine açıklama yapan THQ ekibi, 19 kasımda çıkışını gerçekleştirecek olan WWE 2011'i sıfır alan oyuncuların paket içeriğinde tek kullanımlık bir aktivasyon koduna kavuşacaklarını açıkladı.
 
     Oyunun el kitapçığının içinden çıkacak olan bu tek kullanımlık aktivasyon kodu sayesinde oyunun sahipleri çıkacak olan ilk DLC paketini bedava olarak indirebilecekler, daha sonra yayınlanması muhtemel ekstralardan da ücretsiz yararlanacaklar.
 
     THQ'dan oyunun yönetmeni Cory Ledesma ise ikinci el oyun alan oyuncuları işaret ederek şu açıklamayı yaptı:
 
"Kullanılmış oyun alanlar bu durum karşısında kızgınsalar da umrumuzda değil. Eğer kullanılmış oyun alan insanlar online içeriklerden yararlanamayacaklarından ötürü kızgınlarsa bilsinler ki kendilerine karşı hiç sempatim yok. Bu biraz açık sözlülük ancak umarım insanları hayal kırıklığına uğratmayız ve umarım anlarlar ki kullanılmış oyun aldıklarında bizi aldatmış sayılırlar ve bunu da sanırım kimse istemez."
 
     Görünüşe göre THQ cebine girmeyen paralardan ötürü, ikinci el orjinal oyun alan kullanıcıları  korsan oyun kullanıcılarıyla aynı kefeye koyuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE SmackDown! vs. RAW 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler