İlk Tomb Raider Oyununun İptal Edilen Remake'inin Alfa Sürümü Yayınlandı

07.01.2021 11:10 Gazali Çetinkaya

2006'da Core Design, PSP için ilk Tomb Raider oyununun remake'i Tomb Raider: 10th Anniversary üzerinde çalışıyordu. Stüdyo yöneticisi Gavin Rummery'nin belirttiğine göre oyunun yapımı neredeyse tamamlanmıştı fakat Crystal Dynamics'in geliştirdiği Tomb Raider: Anniversary yüzünden iptal edildi.
 
Core Design'in yaptığı Tomb Raider: 10th Anniversary daha sonra Indiana Jones oyununa çevrilmeye çalışılmış fakat o da yayınlanmadı ve Core Design 2010'da kapatıldı.
 
Tomb Raider: 10th Anniversary 15 yıl sonra tekrar gün yüzüne çıktı ve Internet Archive'de paylaşıldı. Tomb of Ash sitesinin talimatları sayesinde oyunun alfa sürümünü oynayabilirsiniz.
 
Visual Studio yazılımını da kurmanız gerekecek ve PlayStation 4 veya Xbox 360 kontrolcüsüne ihtiyacınız olacak. Oynanabilir alfa sürümünde Peru, Yunanistan ve Croft Malikanesi seviyelerini keşfedebilirsiniz. Düşmanlar bulunmuyor.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler