İlk Xbox'ın Oyunları da Xbox One'a Gelebilir

25.11.2015 14:25 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde Xbox One'a gelen yazılım güncellemesiyle beraber Xbox 360 oyunlarını geriye uyumluluk sayesinde oynayabilmek mümkün hâle gelmişti. Bunun ardından ise PlayStation 4 kanadından PS2 nesli için benzer bir duyuru görmüştük. Microsoft da aynı neslin oyunlarını Xbox One'a getirme konusunda olumlu açıklamalarda bulundu.
 
    Xbox'ın baş mühendislerinden Mike Ybarra yaptığı açıklamalarda ilk hedeflerinin Xbox 360 oyunlarını sıkıntısız ve geniş bir yelpazeyle Xbox One'da çalıştırmak olduğunu söylerken, ilk Xbox konsolu için de "Henüz konuyla ilgili çalışmalarımız yok çünkü Xbox 360 bizim için uğraştırıcı bir proje oluyor. Bunu bitirdikten sonra konuyu yeniden gözden geçirebiliriz." açıklamalarını yaptı.
 
    Xbox ekibinin uğraştırıcı projeleri sevdiğini ve konuyla ilgili çalışmalar yapmak istediğini söyleyen Ybarra, "İmkansız diye bir şey yok." eklemesinde bulundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler