İlk Yeşil Işık Yakılan Oyunlardan Towns'un Yapımı Durduruldu

07.05.2014 14:52 Ömür Gencer

 
     Steam'in ilk yeşil ışık yakılan oyunlarından olan Towns, yapımcının kararıyla artık geliştirilmeyecek.
 
     2012'de oyunun Steam Yeşil Işık'ta görünmesinden sonra yapımcı değiştiren Towns'un bir sonraki yapımcısı Florian Frankenberger, "Dürüst olmak gerekirse bu kadar az paraya çalışamam. Kira ve yiyecek gibi ödemelerim var ve bu miktar bunların hiç birine yetmiyor." diyerek oyunun geliştirilme sürecinin durduğunu bildirdi.

     Bu haberi bazı oyuncular "Tamamlanmak için para toplanan oyun nasıl tamamlanmadan yapım süreci durduruluyor? Bu durumda bize geri ödeme yapılması gerekmez mi?" diyerek oyunun geliştirilme sürecinin durdurulmasına karşı çıkarken bazı oyuncular da "Oyunun geliştirme sürecinin durdurulması çok kötü fakat sebeplerini anlayabiliyorum. Ödemen gereken faturaların var." diyerek Frankenberger'e destek oldu.
 
     Towns hala Steam'de 14.99$ karşılığında satılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler