ilomilo Yapımcısı Multiplatforma Yöneliyor

24.07.2012 05:08 Samet Konuksal


    Xbox Live Arcade'a özel duyurduğu ilomilo ile birlikte dikkatleri çeken Southend Interactive, multiplatforma yöneliyor. Firma, Deep Silver ile birlikte anlaşma sağladı.
 
    Anlaşma henüz ayrıntıya dökülmese de Southend Interactive'in resmi internet sitesinde yer alan haberde, multiplatform bir oyun için anlaşıldığı belirtiliyor. Ayrıca yer alan bilgiye göre bu anlaşma yeni bir IP üzerine değil, Deep Silver'ın hali hazırda mevcut bulunan ve epey popüler olan bir serisine yönelik olacak. Yani Deep Silver'ın bu markasının yeni oyununu, ilomilo'nun geliştiricisi yapacak.

    Daha önceden Deep Silver, Dead Island: Riptide isminde bir oyunu duyurumuş fakat oyunun isminden başka bir bilgiyi paylaşmamıştı. Ne dersiniz, Southend Interactive yeni Dead Island'ı geliştirir mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ilomilo Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Southend Interactive Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 5 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler