inFamous 2, Türkçe Olacak!

Şayet Türkçe'ye çevrilirse, Drake'i kimin seslendireceği büyük bir merak konusu olacaktır.
24.01.2011 12:05 Ersin Kılıç


     Türkçe oyun projeleri bildiğiniz gibi yıllardır hasret kaldığımız bir olaydı. Nitekim bazı örneklerini görsekte Crysis ile tam olarak Türkçe bir oyun keyfi yaşamıştık. Daha sonra ise Sony Türkiye büyük atılımlar yaparak gerek reklam çalışmaları, gerekse de Türkçe oyun projeleri ile büyük bir çalışma içerisine girmişti. Son olarak Gran Turismo 5 ile başarılı bir projeye imza atan Sony Türkiye bu konuda yeni oyunlar ile de karşımıza çıkacak.
 
     Sony Playstation Türkiye Ürün Müdürü Özgür Kirazcı, konuk olarak katıldığı Murat Sönmez ve Onur Kaya'nın birlikte hazırladığı Konsol Üssü programında bazı açıklamalarda bulundu. PSN Türkiye'den fiyat politikalarına, Move'dan reklam çalışmalarına kadar bir çok noktaya açıklık getiren Özgür Kirazcı, programda sürpriz açıklamalarda da bulunmuş.
 
     inFamous 2'nin tamamen Türkçe geleceğini ilk kez açıklayan Kirazcı, Türkçe oyun konusunda başka açıklamalara da yer verdi. Öncelikle bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Uncharted 3'ün Türkçeleştirilmesi için de girişimlere başlanmış. Ayrıca ismi açıklanmayan, başka bir firmanın fakat Türkiye dağıtımını Sony'nin yapacağı bir oyun için de Türkçeleştirme projesi olduğu belirtildi.
 
     Özgür Kirazcı'nın konuk olduğu Konsol Üssü programının ilk bölümüne buraya, ikinci bölümüne ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 36 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler